Oj oj

Hejsan! Länge sedan jag skrev sist? Men vill spendera så mycket tid med tom som möjligt ju! Så vad har vi gjort? Vi firade jul hos mamma å sedan pappa. Sedan på måndag morgon åkte vi till Norrköping och har var där några dagar, åkte hem i torsdags tror jag? I fredags åkte vi till torp en sväng med min syster och jag hittade ett linne att bära till nyår, efteråt åkte vi till Tjörn och hälsade på Helen och Roberth och såklart lille Melvin, spelade spel osv. Idag gick jag upp vid 11 för att hjälpa mamma noppra/färga ögonbryn och gjorde slingor i hennes hår, sedan blev det lite stressigt för jag ska över till pappa och sedan Amanda och tom ska till Uddevalla, sitter just bu å väntar på färjan ska åka, sedan ska jag till pappa å fixa oordning nig sedan hem till Amanda å mysa! kanske blir Lysekil ikväll? Frågan är hur vi kommer hem sedan i så fall? Nu sätter jag punkt här, kram på er och gott nytt år <3


Shalala

Hej! God jul i efterskott ! Säger man så? Har i alla fall haft en jätte mysig julafton, fått min härliga one piece som ja går runt i dygnet runt, tack tom <3 fått en massa saker å pengar. Imorgon åker vi iväg till Norrköping, stannar till på torp, älska mellandagsrean! Nu ska vi lägga oss å se tv kram på er!


Godmorgon solstrålar!

Hallå hallå! Sitter på färjan påväg över till Lysekil, några ärenden där sedan hem till mamma och äta mat!:)


Godnatt

Nu ska jag nog ta och försöka sova. Håret blev väldigt kort :( smällar man får ta! Vann 2 paket på julklappsleken, riktigt musik kväll :)! Imorgon måste ja va uppe till 11.

Detta vann jag:

Före och efter bild på klippningen, liiiite skillnad där va? :(

 


Mina planer fram tills måndag...

Hallå!
Snart är det julafton, dock känns det verkligen inte så? Det är liksom fortfarande 6° ute? Ska vara snö på jul, sen kan den försvinna. Hur som helst så ska jag klippa mig om 1 timme, sedan får jag skynda mig upp till huset igen för då kommer nära och kära och vi ska spela julklappsleken!
På fredag morgon åker jag och min syster över till mamma och vi ska mysa lite och mamma ska göra gröt, sedan åker vi mot säve flygplats och hämtar Tom ♥ Lördagen (julafton) spenderar jag och Tom hos mamma, Söndag  åker jag, Tom och Sandra över till pappa och firar jul där. Sedan på måndag bilar jag och Tom ner till Norrköping och hälsar på hans mamma som jag inte träffat ännu. Så ser mitt schema ut än så länge, lite fram och tillbaka blir det men men, kul att det händer någonting! :)
Kram på er så länge och god jul på er! ( fast det ska jag inte skriva fören på lördag egentligen.)



 


Julmys med syster!

Nu ska jag och syster min äta lite Jul gott och se på musses jul i ankeborg hoho !:) min stackars söta underbara katt fastnade i skrivmaskinen förut :( men det gick bra :D

 

 

 

 


Loooov!

Åh lov, så behövligt ! Nu vill jag bara ha fredag <3


Gkekakx

Fan ca skönt! Fick i alla fall reda på att jag är godkänd i matte 1! Fysikprovet går väl åt skogen men..slutade runt 1. Nu ska jag spela Sims resten av kvällen, känns så ovant å veta att man Inte behöver plugga !


Jag och kissen säger godnatt

Nu får det bli sängen! Jag och afrodite  säger godnatt för idag. nu ska jag sova, Natti natt ♥
Ser lite smått galen ut på bilden och min katt ser inte direkt glad ut i mitt sällskap? hon gillar tydligen å ligga vid mina fötter istället haha...

Fysik..

Fysik gör att man inte får fritid.. Bara kämpa på i 2 timmar till, Sen blir det Beck film. SNART LOOOV !


Fika

Fikar med mammsen :)


Bröd bak

Precis bakat 13 bröd, nam nam :D


Städning hela daan

Efter dom här bilderna så kan man ju se skillnaden...
Det behövdes, nu blir det Elsas värld och sedan halv 8 hos mig och sen duschen!

 

 

image description

image description

image description

image description

 

 


14:e December 2011

Tjabba!
Såg precis hur mycket jag skelade på bilden i inlägget under haha.. Hur som helst, kom hem för 1 timme sedan, är helt slut av allt tänkande på matten, suttit i aulan hela dagen, del I och del II gick väl helt ok tror jag, men del III vet jag inte alltså, tyckte det var jätte svårt? Hoppas på det bästa, muntligt nationellt i matten imorgon, hej och hå. Men det är skönt, nu är det bara fysiken kvar sen jag jag ta det lugnt fram tills efter jul. Allt är klappat å klart, alla julklappar är införskaffade, puuuh.
kram kram

Nationella i matte...

Hej! Idag har jag nationellt prov i matte, fy hoppar Inte gör det rövsvårt ;)
Varning för suddiga bilder nedanför haha


Fika

Fikar på briggen, mys:)


Godmorgon godmorgon nananana

Hallå! Sitter och äter min frukost, är riktigt nyttig, tucker jag då eftersom jag äter müsli och fullkornsbröd, intressant å veta? Blev lite pörken i morse för någon bankade på dörren klockan 6?? Man kan ju inte ta för givet att man ät vaken då. Dock vet jag inte om jag drömde för ja hörde något i sömnen så...nu ska jag äta färdig, puss & hej!


Vollyboll är en farlig sport..

Hallå! Tillbringat några timmar på sjukhuset idag, hade Vollyboll och efteråt märkte jag att ja hade skit ont i armen och den va helt fully med blåmärken, tog de säkra före de osäkra och drog till sjukhuset och röntga, jäklaaar så segt de gick? Hur som helst är ingen skada skedd men det gör väldigt ont i den, fick ett bandage oc tack å hej för mig! Syns inte då bra på bilderna... Dom 2 sista tog ja inne i något sjukrum haha.


Maaaaaan i miss that time!

Alla älskar cambilder!



















HAHAhAHAHAHAH DEN SISTA BILDEN ♥♥♥

Wiii

Vet vad jag ska sysselsätta mig med resten av natten :)!


wkfekåp4p4

Slått in massa julklappar, å plötsligt med klockan kvällen, jag är ap trött och jag kom på hur mycke jag älskar dessa två låtar:
Lyssnar på dom varje morgon ♥



Torp

Puuh, är på torp och köper julklappar! Mina fötter gör ont haha, sitter och väntar på mat ;)!


Godmorgon

Godmorgon! Sviiiinit kallt ute, var -5,2 grader i morse när jag vaknade, lagom kallt, men ska de va så kallt så får de fan börja snöa idag. Nu har jag engelska prov om 40 min och kan inte en enda glosa, woohoo! Puss


tävling

Är med och tävlar om en gryyym påse från gossips.se, nu hoppas vi att turen är min och att jag vinner, eftersom jag aldrig vinner någonting! hoppas hoppas.
Och jag hoppas på att få säck nummer 1, då blir jag en lycklig tjej ;)

Pleaasseee ♥

http://www.hotgossips.se/page/2/

Gjrf

Det är inte lätt å vara lycklig om man inte bor någonstans man trivs? Men vart tar man vägen om man vill bo där ingen står på någons sida? Finns inte ett jävla ställe kan ja tala om! Jag vill nog inte bo här längre...


Förtjänar det här!

Tycker ja förtjänar bling bling:)


Lussebullar!

Hhallå, tänkte egentligen lägga in detta igår men de ville inte med sig, i alla fall så bakade jag lussebullar hos mammsen igår :) mitt mål idag: klara av dagen.


Trött tjej idag haha

Hej! Är så jävla trött idag, nåja jag slutade för en timme sedan, skönt! Åt på Kina med Lovisa, vi trotsade ösregnet å stormen och gick ner till kinan pisseblöta men de va de värt! Matte lektionen var en plåga... Nu hoppar jag in i duschen osv, puss!


RSS 2.0