oj oj oj...

Fy så jobbigt med teknik, men FAN va härligt de känns när den är klar, ska vara inlämnat idag och jag började halv 5 och nu är jag äntligen klar med läxan på 20 uppgifter och nu ska ni veta att dessa uppgifter är inget å hänga i granen för man måste istta å rita allt i word som t.ex. QFD-huset!
Hur som helst så tänker jag ängna resten av dagen åt att städa mitt rum osv, sen åker jag nog till mamma imorgon å myser lite eftersom hon är sjukskriven och har ont min lilla söta mamma ♥
Har inga bilder på skoldatorn så det blev väl inte så roligt, men ha en trevlig kväll alla!


Swedbank...

Åh, sitter och väntar på pappa som är inne på swedbank, skulle fixa legg och nu väntar jag på att han ska bli klar! Har molberäkningar och teknik uppgifter att göra!

 


Tjörn

Nu är jag påväg mot Tjörn! Får se när jag kommer hem :)


Tråkig fredag..

Åh Gud vilken tråkig fredag! Har inte gjort något på evigheter men förhoppningsvis gör det de snart! Imorgon ska jag på barnkalas :) funderar på att ta och göra pannkakor är så sugen! Jo intressantare än såhär blev inte detta inlägget, men ha en trevlig helg!:)


Två saker jag gillar & inte gillar med mig själv

Tänkte vara så rolig å berätta en "jätte intressant" grej om vad jag gillar med mig själv och inte gillar.

Två grejer jag gillar med mig själv
Mina läppar, Jag kan egentligen inte säga varför, men dom är inte för små eller för stora dom är bara lagom!
Mina andra grej är konstigt nog mina ögonbryn, jag ÄLSKAR ögonbryn, jag kollar på allas ögonbryn och tänker "ååh såna vill jag ha" Anledningen till att detta börja är från när jag färgade mitt blonda hår brunt, jag blev totalt besatt vem fan tänker egentligen på någon annans ögonbryn?
Hur som helst så kan jag stå i flera minuter å bara pilla å måla dom, så kul!
Skulle inte klara mig 1 dag utan ögonbrynspenna!



Två saker jag däremot inte gillar med mig själv
Jag hatar mina fräknar och där har jag ett huge problem för dom kommer sitta där resten av mitt liv, va ja än gör så kommer dom va hur många som helsy varje sommar, och jag vet faktiskt inte varför jag inte gillar dom men har så svårt med dom, men jag försöker lära mig att de är fint och som min bästis Amanda sa  " fräknar är guds kyssar" så jag antar att jag får ha det i tanken varje gång jag ser dom. Sommaren är värst, väärldens prickekorv! Kan ju säga att dom som känner mig har fått höra detta  x Antal gånger haha stackare! ♥
Dock tycker jag det är jättegulligt på Andra!
Okej min andra grej jag inte gillar med mig själv är min blyghet, jag är otroligt blyg och när någon börjat prata med mig som jag inte förväntar mig ska gör de så blir jag så satans nervös och stammar! Men ju mer man pratar ju mindre blygare blir man. Men jag kan verkligen säga att stå framför klassen å prata är världens bästa övningar och man blir så jävla stolt över sig själv när man gjort det! I alla fall jag.
Och skulle en redovisning på engelska t.ex. gå skitdåligt, så får man alltid tänka, de blir bättre nästa gång. Och om någon skulle skratta när man säger ett ord fel, så får dom nog tillbaka nästa gång dom säger någonting fel där framme, den ni!
face your fear people!
(denna bild är taken i oktober vilket säger en del om hur mycket jag då har på sommaren!)

Med det här inlägget hoppas jag att jag uppmuntrade er med att tänka på vad ni tycker om med er själva, och det som ni inte gillar, tycker jag ni ska försöka förbättra och tänka " alla är olika " Och det här med att alla ska se ut på ett visst sett, trams! hur kul skulle det vara egentligen? Se ut och var hur du vill och jag vet att jag har lite dubbelmoral nu, men vem har inte det?

Tröttt

Hallå! Vaknade precis, skönt med sovmorgon och sluta 1:) har inte orkat lyfta mig ur sängen än men jag kanske borde... Igår gjorde jag och syrran hemmagjord pizza, Så gott ! Nu får ja skynda mig. Puss


Sjukhus m.m

Hej! Gick till sjukhuset förut och som tur va så var det bara vanlig urinvägsinfektion och inte diabetes eller något som ja trodde hajha... Så hämtade ut penicillin förut :) köpte mig en tröja på vägen hem också, den kan jag ju visa! Nu ska jag nog ta å spela lite sims, blev så sugen hihi


hej å hå kämpa på!

Hallå! Var riktigt stressad imorse annars hade jag allt tänk slänga iväg ett litet inlägg imorse men så blev det icke. Jag har stått ut yttligare en dag i skolan och det är itne illa pinkat! På tal om pink, så har jag fortfarande problem med min blåsa så imorgon SKA jag gå till sjukhuset och kolla upp det, det här funkar ju inte längre? Så får vi hoppas att de inte är något allvarligt och att jag slipper ta blodprov i armväcket för de vill jag inte! Äschh föresten jag är stencool klart de inte känns? Har aldrig varit nålrädd direkt men känner ändå på mig att jag kommer behöva göra ett blodprov, åh. Hur som helst så har ja precis skirvit klart min power point presentation i svenskan och nu är det inte långt kvar till jul, det enda jag oroar mig för är att jag inte klarar nationella i matten som jag ska ha om 3 veckor, annars känner ja mig rätt lungn så länge iget fysikprov dyket upp? DÅ ÄR JA KÖRD! NU ska jag städa. UNUSUALLY.
hejdå snyggingar!



blablabla

hej!
Har egentligen ingenting å skriva, mer än att jag upptäckte precis att min katt kissat i min väska, lagom mysigt. Och att jag snart ska äta kräftor gootti gott.
Åkte hem från skolan vid 10 tiden för jag mådde så illa, gjort hela morgonen men nu är det över och imorgon ska jag till skolan igen.
Nu kommer fett coola bilder på mig som ja tog förut!!! wäää im a rockstar


Mobilen ser en aning stor ut för mig hahha....





Sovdags snart!

Snart är beckfilmen klar och så ska jag prata med tom en stund i telefon sen blir de säng dags :)

 

 


Lyckan är gjord!


Loppis, Guiuuuh va kul!

Mamma väckte mig vid halv9 för vi skulle på loppis, något som mormor älskar! Så ja är snäll och följer med :) lyckades göra en fiskbensfläta på mamma igår, så stolt blev jag!


Mot Värmland!

Hej! Slutade skolan för en stund sen, nu är jag påväg mot värmland till mormor och mina kusiner, inte varit där uppe på jätte länge. Saknar mina så värmlänningar till släkt:)


Skolaaa!

Hej! Nu gör jag mitt lilla morgon inlägg vid frukostbordet:) idag har jag engelska och matte, så ja överlever nog dagen! Ny får ja skynda mig, puss puss


Färgat håret

Hallå! Nu har ja färgat håret, blev riktigt nöjd faktiskt :) är lite mer chokladbrun men lyser fortfarande lite rött precis som ja vill ha det:)! Visar före och efterbild! Första bilden är hur de såg ut före och dom två sista är efter! Puss & kram från mig.

image description

 

 

. Bilderna gör inte färgerna rättvisa tyvärr !

Ledig idag!

Hallå! Skrev Inte igår men hade så mycket att göra, idag är jag ledig så skönt! Skrivit klart om 4s så nu har jag inga direkta läxor. Har sån himla träningsvärk som enligt mig inte är normal för gör ont att gå? Hur som helst tog precis en tur ut i friska luften skulle ner till affären och ja lyckades att inte köpa godis! Köpte 2 ljus tyckte fr va mysigt:) och så köpte ja hårfärg, är trött på mitt skabbiga röda äckliga hår. PUSS! Ps. Kolla på himlen på sista bilden? Ser ut som 5 flygplan har varit ute å kört loss?


Duktig tjej nu!

Åh jag är sån duktig tjej som tar tag i saker och ting för en gångs skull! Har precis gjort klart min kemiläxa, dock var jag ju ändå tvungen att göra den idag för att få närvaro på kemin. Nu ska jag Göra resten av tekniken så den blir klar sen börja skriva på min uppgift om iPhone 4s som jag ska lossas försöka sälja haha! Pusss


Buhu

Kom precis hem, hade utvecklingsSamtal idag och efter det så filade jag med mamma och Sandra :) men fy har problem med min kissblåsa... Nu kanske jag va lite väl öppen av mig men fet är jätte hemskt vet inte va jag ska göra eller hur jag ska förklara hur det känns men jobbigt är det!:( nu ska jag göra klart kemi läxan och tekniken! Puss
Fäller en liten tår i smärta!


....

Åh va trött ja är :( somna inte förena runt 20 i 2.. Hur som helst snart ska jag ner till bussen :) kram!


Söndags mys, det är jag värd!

Ligger här i sängen, nu förtjänar jag att ligga ner faktiskt efter att ha suttit å gjorts flera uppgifter i tekniken och även gjort några uppgifter i kemiläxan! Väntar på söndagens beck film! Katten ligger bredvid å kollar TVn också :) kolla in kissens sår på magen ocks om ni ser :( vet inte riktigt vad det är!


Im sexy and i know it! Aaaah Girl look at that body! Aaahh

Sitter i sängen i sovkläder, med feta hörlurar med världens bästa bas och lyssnat på lmfao - Im sexy and i know it, känner nig verkligen så otroligt sexig nu också haha! Håller på med teknik, kommit till kapitel 2, bara 2 kvar nu!!!! Taggaaa. Snart blir det pizza också kan ja behöva höhöh.... Nu kommer den nakna sanningen om Sophias icke existerande bryn:


Teknik

Heh! Vaknade till för 1 timme sedan :) måste varit trött? Sitter i och gör teknikläxa, håller på att räkna ut hur gammal jag är i sekunder, blir så förvirrad av alla siffror haha, men nu ska jag gräva mig ner i böcker hela dagen! Så rolig är jag;) kran!


Hmm...

Min kille är sååå stöttande :)


sådär

Så nu vet jag inte mer vad jag kan göra för jag är ju inte direkt någon specialist på alla dessa koder haha, men det är i alla fall här jag kommer hänga nu!
mamma ringde precis å berättade att hon gjort 2 fröknars äppelpaj, den är såååå god! blir ju sugen på å åka men jag orkar verkligen inte :(

test 2

tesstiiing

test

Tesstt

RSS 2.0